Navigation: Home

CIG MEDICAL & LABORATORY:

 

 

 

Vi samle, levering, installere & Service alle former for medicinsk & LABORATORIEUDSTYR & værktøj f. eks. vi har moderne Ultralyd Billedsystemer, CT SCAN & OPG for hvert, hjerte-kar, Dermatologist, hos, PAEDIATRI osv; for de medicinske område gå længere end CALDEV internationale for deres løsninger.

Et medlem sikkerhed & medicinsk International Group.

Vi leverer medicinsk udstyr både for private hospitaler & statslige med over 22 nationer N Afrika ved at udnytte vores produkt samt nyder service fra vores kvalificeret personale/ ingeniører.

Vi’ve moderne systemer, som aldrig selv kræver en læge at bruge dem disse systemer kan anvendes af en faguddannet person i hjemmet, hvor en nødsituation optræder hyppigt.

I sådanne tilfælde man er i stand til at anvende udstyr at identificere problemerne en patient har selv uden dr. Betænkningen &, der vil også hjælpe de første Aider at tage den syge til højre dr.
De nye moderne systemer tillade familier af hyppigt evaluere deres sundhed vedtaegter hvert nu & derefter selv uden at gå gennem dr & kunne holde selv kontrolleres paa intet gebyr.
Den moderne systemer er datamatiseret, satellitbilleder, forslaget paavisning & videnskabelige METODISK med evne til at opdage mikro kim i blodet, biologisk væv cpra osv.
Denne proces vil også rådgivning dem på den rigtige lægebehandling nødvendig på dette særlige tidspunkt.

Sundhed er den mest grundlæggende krav for alle mennesker & levende væsener uden det liv kan skæres kort inden for en brøkdel af anden.

 

 

 

 

              

(名) 前文, 前言, 序文 
 

Citat:

store ledere lære af fortiden, men de gørn’t Dvæle dér, de bor i den rolle, men de gørn’t få plads til det, de ser ud i fremtiden, men gøren’t levende til det. “SAALEDES CALDEV internationale! {Visdom for bor på Yngler æg}
ophavsret. Formanden – Caldev internationale

Mass Media
Associate Partners