Navigation: Home
CALDEV instituttet:
 

 

 

CALDEV fonden: detta är ett frivilligt osjälviska oberoende välgörenhetsorganisationer birthed av

CALDEV International Ltd i syfte att vaktmästaren inn en ny era av ledarskap i vår sårbara samhället genom att hjälpa dem att förverkliga sina drömmar, och detta gäller över hela linjen om ett barn, en teenage, vuxna & aged veckodagar. Vi tror på alla sätt av mänskliga utvecklingen & så som organisation, vi alla kanter leds av vår tro att mänskligheten där livet är värderat till alla bekostnad. Vi driver många frivilliga programms som hjälper mottagliga familjer & det varit möjligt ställda andra samarbeta organisationer & vänner av god vilja.

 Jag kan ändra min världen är ett initiativ program vars syfte är att höja-upp en generation av stora ägodelar. Vi vid CALDEV stiftelsen natur ett barn i en
livsstil & efter han/hon har vuxit upp kommer att leva tills effekter ett samhälle i ett bättre sätt.

Vi tror på fred & för oberoende av rasism osv. om vår värld i dag skulle vara i fred då det skulle vara värt att leva & senare går i pension till himmelen varhelst det är som per din religion tro säger ni.

Vi anti-alla sätt orättvisor till mänskligheten anser vi alla människor har rätt till lika möjligheter där nivån marken är lika. Vår programms omfatta: Barn programms-hantering barnomsorg, utbildning etc.

Särskilt programms-hjälpa dem att det finns hopp i livet genom att förse dem med nödvändiga krav t.ex. utbildning, projekt, börjar business osv.

CALDEV ställda dessa programms vi hjälpte till att många projekt som har framgångsrikt lett frukter i ett stort sätt & vi vill tacka våra partners & friends of god vilja som generöst ge stöd & så vi på uppdrag av stödmottagarna vi älskar dig så mycket & Gud välsigne er alla.

2011 Projekt kommer att kvarstå som planerat och vi ser också fram emot fler partners & våra vänner av god vilja. Vårt uppdrag är från 2020 för att lindra fattigdomen i Afrika by70%.

 

Projectos permanecerá como previsto; é também para a frente a mais parceiros & os nossos amigos de boa vontade. A Nossa missão é, de 2020 para aliviar a pobreza em África por70 %.

 

      

 

(名) 前文, 前言, 序文 

 

Citat:

stora ledarna lära från tidigare, men de inte bo där, de bor i närvaro men de inte ta emot det, de ser på framtiden, men inte leva för det. "Så skall CALDEV internationella! {Vishet för boende på n�te ägg}

Mass Media
Associate Partners