Navigation: Home
CALDEV instituttet:
 

 

 

Det er et frivilligt Uselvisk uafhængige velgørende organisation birthed ved CALDEV International Ltd med henblik på KONTORBUD inn en ny æra for lederskab i vores sårbare samfund ved måde at hjælpe dem til at erkende deres drømme, & dette gælder over hele linjen om et barn, en unge, voksne & alderen hinanden.

 

Vi tror på alle mulige menneskelige udvikling & så som organisation; vi’re alle AFRUNDEDE ledet af vores tillid til menneskeheden, hvor LIFE er opgjort i alle bekostning. Vi løber mange VELGØRENDE proevetagning, som hjælper modtagelige familier & dette har været muligt thru andre co-operere organisationer & venner af god vilje.

 

Jeg kan ændre min verden er et initiativ med det formål at rejse en generation af store stof. Vi i CALDEV instituttet karakter et barn i en livsform & efter, at han/hun er vokset op vil leve til indvirkning et samfund i en bedre måde. Vi tror på fred & for uanset racisme osv.

Hvis vores verden i dag ville være i fred, så ville være værd at leve & senere gå på pension i himmelen overalt, hvor det er, som Per deres religion tro fortæller. Vi’re anti-alle mulige Uretfærdigheder til menneskeheden mener vi, at alle mennesker har ret til lige muligheder på jorden er ens.

Vores Proevetagning omfatter: børn proevetagning- håndtering børnepasning, skolegang osv. voksne’ proevetagning- hjælpe dem med at have håbet på livet ved at give dem nødvendige krav f. eks. af projekter fra erhvervslivet osv.

 

CALDEV thru disse Proevetagning vi’ve hjulpet i mange projekter, der har held givet frugter af storindustrien & vi takker vores partnere & venner på god vilje som generøst giver støtte & så vi på vegne af stoettemodtagerne vi elsker dem så meget & må Gud velsigne Dem alle.

2011 PROJEKTER vil forblive, som planlagt, og vi ser også frem til flere partnere & vores venner på god vilje. Vores mission er inden 2020 at mindske fattigdommen i Afrika by70%.

 

      

 

(名) 前文, 前言, 序文 

 

Citat:

store ledere lære af fortiden, men de gørn’t Dvæle dér, de bor i den rolle, men de gørn’t få plads til det, de ser ud i fremtiden, men gøren’t levende til det. “SAALEDES CALDEV internationale! {Visdom for bor på Yngler æg}
ophavsret. Formanden – Caldev internationale

.

 

Mass Media
Associate Partners