Navigation: Home

 

 

 

 

Författare: ordföranden – Caldev International. CALDEV International Ltd är medlem av den internationella CALDEV koncernens handel Division, som har sina rötter i 39 länder och har fler än 222 kontor över hela världen, med ett totalt 64,5 anställda.

Vi en multy-sectarial företaget, alltifrån tillverkning, arbetskraft, varor och tjänster, kapital & finansiella. Vi partner av många internationella företag bland dem riken Holdings International, Nawal imperium internationella & medlem guldutvinning internationella bland andra.

Under åren av vår existens vi har vunnit en erfarenhet på områden av vår foder därför vår målsättning är att förbli överlägsen på marknaden.

Uppdrag: att ge asyl i form av breda och överkomliga one stop lösningar centrumet att uppfylla vårt samhälle kräver i en kund-och effektivt sätt samtidigt överträffat alla intressenter prospectors

vision: Vår vision är att vara en världsklass one stop lösningar center och marknaden principen i omfattande Business Communications bland andra områden av vår ekonomi.

Företagets värderingar: Vi skall hela tiden behandla våra kunder, anställda och aktieägare, kunder, leverantörer och gemenskapen i stort med candor, värdighet, jämställdhet och beundran. Ledamot tillfredsställelse: Ledamöterna tillfredsställelse är källan till vår existens och där medarbetare och aktieägare fördelar härrör från.

Vi har överskridit kundernas förväntningar genom kontinuerlig förbättring av tjänster, företräde och svar.

Sanningsenlighet: det sätt vi gör affärer är genom att vara rättvis och uppriktig i vilka vi interagera med. Vi kontinuerligt hålla våra löften och göra vad vi säger att vi kommer att göra. Vi uppträder i enlighet med vår verksamhet konventionen och ostrafflig kod moralen.

Vår arbetskraft: vår personal är grunden för vår åtskillnad och styrka. Vi är helt ägnar sig åt att blond och effektiva alla, framsteg, bli och tacksamhet, vi ger dem med verktyg, utbildning och stöd för att uppnå spetskompetens i ledamot uppfyllt.

Innovation: Vi är lojala med ny teknik för våra produkter, förfaranden och tjänster. Vi söker förstärkning och Modernismen i varje del av vår verksamhet.

CALDEV fonden: detta är ett frivilligt osjälviska oberoende välgörenhetsorganisationer birthed av

CALDEV International Ltd i syfte att vaktmästaren inn en ny era av ledarskap i vår sårbara samhället genom att hjälpa dem att förverkliga sina drömmar, och detta gäller över hela linjen om ett barn, en teenage, vuxna & aged veckodagar. Vi tror på alla sätt av mänskliga utvecklingen & så som organisation, vi alla kanter leds av vår tro att mänskligheten där livet är värderat till alla bekostnad. Vi driver många frivilliga programms som hjälper mottagliga familjer & det varit möjligt ställda andra samarbeta organisationer & vänner av god vilja.

 Jag kan ändra min världen är ett initiativ program vars syfte är att höja-upp en generation av stora ägodelar. Vi vid CALDEV stiftelsen natur ett barn i en livsstil & efter han/hon har vuxit upp kommer att leva tills effekter ett samhälle i ett bättre sätt.

Vi tror på fred & för oberoende av rasism osv. om vår värld i dag skulle vara i fred då det skulle vara värt att leva & senare går i pension till himmelen varhelst det är som per din religion tro säger ni.

Vi anti-alla sätt orättvisor till mänskligheten anser vi alla människor har rätt till lika möjligheter där nivån marken är lika. Vår programms omfatta: Barn programms-hantering barnomsorg, utbildning etc.

Särskilt programms-hjälpa dem att det finns hopp i livet genom att förse dem med nödvändiga krav t.ex. utbildning, projekt, börjar business osv.

CALDEV ställda dessa programms vi hjälpte till att många projekt som har framgångsrikt lett frukter i ett stort sätt & vi vill tacka våra partners & friends of god vilja som generöst ge stöd & så vi på uppdrag av stödmottagarna vi älskar dig så mycket & Gud välsigne er alla.

2011 Projekt kommer att kvarstå som planerat och vi ser också fram emot fler partners & våra vänner av god vilja. Vårt uppdrag är från 2020 för att lindra fattigdomen i Afrika by70%.

 

Projectos permanecerá como previsto; é também para a frente a mais parceiros & os nossos amigos de boa vontade. A Nossa missão é, de 2020 para aliviar a pobreza em África por70 %.

(名) 前文, 前言, 序文 
 

Citat:

stora ledarna lära från tidigare, men de inte bo där, de bor i närvaro men de inte ta emot det, de ser på framtiden, men inte leva för det. "Så skall CALDEV internationella! {Vishet för boende på n�te ägg}

What's new

 

 

Associates