Navigation: Home

 

About Us
 

 

 

 

CALDEV International Ltd er et medlem af Den Internationale CALDEV gruppe’s handel Division, som har sine rødder i 39 lande og mere end 222 filialer i verden, med en total af 6425 ansatte.

Vi’re en multy -sectarial virksomhed spænder fra fremstillingsvirksomhed, arbejdskraft, varer & tjenesteydelser, kapital & finansielle.

Vi’re partnere i mange internationale virksomheder blandt dem Kongeriger Holdings International, nawal IMPERIUM internationale & et medlem Gold Mining internationale blandt andre.

I årenes løb af vor eksistens vi har opnået et væld af erfaringer på områder af vores foder dermed vores mål er at forblive Superior på markedet.

 

 

Mission STATEMENT:

At yde asylans i form af et bredt og overkommelige one stop løsninger center, der kan opfylde vores behov i samfundet i en kunde- og effektiv måde samtidig over alle interessenter prospectors

 

 

Vision:

Vores vision er at være en Verdensklasse one stop løsninger centrum og markedet princippet i omfattende virksomhedernes kommunikation blandt andre områder af vores økonomiske. Virksomhedernes værdier: Vi skal til enhver tid behandler vores kunder, ansatte, aktionærer, kunder, leverandører og Fællesskabet i almindelighed med åbenhed, værdighed, lighed og beundring.

 

 

Medlem tilfredshed:

Medlemmer tilfredshed er kilden til vores eksistens og hvor de ansatte og aktionærernes udbytte stammer fra. Vi overstiger kunden forventninger gennem kontinuerlig forbedring af tjenesteydelser, forrang og reaktion.

 

 

Rigtigheden:

den måde, hvorpå vi gør forretninger er ved at være retfærdig og upartisk, hvem vi kommunikerer med. Vi løbende holde vores løfter og gøre, hvad vi siger, at vi vil gøre. Vi opfører os i overensstemmelse med vores erhvervsliv konventionen og OPREJST kode om moral.

 

 

Vores arbejdsstyrke:

vores personale er grundlaget for vores sondring og styrke. Vi er fuldt afsat til deres Lyshåret og effektiv enrollment, fremgang, siger og taknemmelighed. Vi giver dem de værktøjer, uddannelse og støtte for at opnå førsteklasses medlem opfyldelse.

 

 

 

Innovation: Vi er loyale over for nye teknologier for vores produkter, metoder og tjenesteydelser. Vi søger styrkelse og Modernisme i hvert element i vores arbejde.

(名) 前文, 前言, 序文 
 

Citat:

store ledere lære af fortiden, men de gørn’t Dvæle dér, de bor i den rolle, men de gørn’t få plads til det, de ser ud i fremtiden, men gøren’t levende til det. “SAALEDES CALDEV internationale! {Visdom for bor på Yngler æg}
ophavsret. Formanden – Caldev internationale

Mass Media
Associate Partners